3dagar
📢 Tre dagars produktion
📢 Omvärldsbevakning
Visa mer...
3dagar samlar nyhetslänkar i ett brett perspektiv och reflekterar över makten, politiska skeenden och stora händelser som berör oss i Sverige. Kännedom är avgörande för riskbedömning och beslutfattande.

Vi presenterar även intressanta nyheter på engelska från amerikanska, engelska och ryska media för att ge ett internationellt perspektiv och inte sällan båda sidornas argument eller propaganda, för din bedömning.

I vår samarbetsportal kan du kommentera i realtid och lägga till egna seriösa eller underhållande länkar inom ämnet och direkt påverka tolkningen av läget.


😼 Sant, falskt, vinklat
Visa mer...
Vi skapar en jämnare spelplan genom att länka både till etablerad media och oppositionell alternativ media för att ge dig en samlad bild för din egen bedömning av vad som är sant, falskt eller vinklat.

Var källkritisk och fundera på, vem står bakom medieföretaget, artikeln, videon eller presenterad data. Vad är deras långsiktiga mål. De skriver för att sälja till dig, för att påverka dig, inte minst politiskt. Det finns maktsyften bakom nyhetsflödet från världens media, där vi i vårt tjänsteutbud vill vara en upplysande och samlande kraft som ger dig verktyg och information, överblick och värde i ditt småföretagande. Det är vårt långsiktiga och affärsmässiga mål.


🔥 Glödhet med respekt
Visa mer...
Bygg dina argument på fakta, åsikt, känsla och övertygelse plus emoji's.

Här är ingen PK som inte begränsas av lag och varje debattör svarar själv för sina inlägg.

Men här är respekt för motståndare, så ska du pulverisera någon så gör det med fakta och argument, inte med tillmälen.

Här finns vår Integritetspolicy


👥 ↴ Öppna portalen ↳ Mejl-inlogg för dig utan konto
↳ Konto-inlogg för dig med konto
Logga ut HKH
Visa mer...
👥 Portalen visar alla nyheter
med repliker för de senaste dagarna. Du kan också själv logga in för att skriva repliker, kommentarer, insändare och radannonser via vår enkla mejlinlogg.

🔑 Ingen registrering
Ange bara din mejladress så kommer ett temporärt lösenord direkt. Det finns inget konto och du behöver aldrig komma ihåg lösenordet. Enkelt, smidigt och säkert med full integritet där alla uppgifter över tid försvinner och inget lämnas ut till affärspartners.🧭 Navigeringsportalen Alla nyhetsrepliker ➜ 📢 Makt & politik
2020-07-05 13:52


2020-06-19 10:49 Makt & politik
Makt & politik V25 📄Ambassadören som grät avslöjar UD:s blinda fläck (2020-06-19)


2020-06-17 15:40 Finans & ekonomi
Finans & ekonomi V25 📄Syriska pundet störtdyker – matpriser har tredubblats (2020-06-17)


2020-06-17 15:33 IT & datasäkerhet
IT & datasäkerhet V25 📄Integritetsvänliga Brave tar fram videosamtalsapplikation (2020-06-17)


2020-06-16 09:54 Vård & omsorg
Vård & omsorg V25 📄